Sreda, 17.10.2012.

11:00

Dečak bežao od pasa i udario ga bus

Devetogodišnji dečak povređen je u beogradskom naselju Resnik, u Ulici Slavka Miljkovića, kad ga je udario gradski autobus.

Izvor: Beta

Default images

Dečak je zadobio tupu povredu čela i zgloba, nakratko je gubio svest i prebačen je u dečju bolnicu u Tiršovoj, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Nezgoda se dogodila oko 9.30, a dečaka je u Ulici Slavka Miljkovića kod broja 124 udario autobus na liniji 47, navode u MUP-u.

U Hitnoj pomoći je rečeno da su im očevici preneli da je dete bežalo od kučića i palo na ivičnjak, a da ga je autobus, najverovatnije, okrznuo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

22 h

Svet

Planiran državni udar? Hitna reakcija

Nemačka policija je u utorak ujutro sprovela nove racije protiv ekstremno desničarskog pokreta "građani rajha", a osumnjičeni su navodno povezani sa ranijim planom državnog udara.

13:37

11.6.2024.

1 d

Podeli: