Sreda, 10.10.2012.

22:11

Zaplenjeno preko pola tone kokaina

Blizu 660 kilograma kokaina, vrednosti više od 16,5 miliona dolara, zaplenjeno je na jednom motornom čamcu u blizini Portorika.

Izvor: Tanjug

Default images

Kokain je najverovatnije potekao iz Venecuele ili Kolumbije, a veći deo trebalo je da završi u SAD, saopštio je prelazni direktor Američke kancelarije za imigraciju i carine u Portoriku Anhel Melendes.

Dvojica osumnjičenih Aleksander Urutija iz Portorika i Dioni Riho iz Dominikanske republike uhapšeni su i biće optuženi za krijumčarenje narkotika.

Agenti iz Američke carine i zaštite granica otkrili su dvojicu muškaraca na jednom motornom čamcu oko 90 kilometara južno od Portorika u ponedeljak tokom patrole iz vazduha.

Melendes je rekao da je krijumčrenje kokaina duž južne-jugozapadne obale Portorika u porastu i da je u protekla tri meseca zaplenjeno oko 3.630 kilograma kokaina.

On je kazao da je do 30. septembra zaplenjeno ukupno 8.618 kilograma kokaina, što je porast u odnosu na prethodnu godinu kada je zaplenjeno 2.722 kilograma tog narkotika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: