Sreda, 10.10.2012.

18:50

Napad na prostorije LSV u Pančevu

Nepoznati počinioci ukrali su juče tablu sa imenom stranke sa ulaza u Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu, saopštila je ova stranka.

Izvor: B92

Default images

"Ovo je 11. po redu napad na taj odbor u poslednje tri godine, a i ovoga puta, kao i svih ranijih, policija je obaveštena o njemu i izvršila je uviđaj", navodi se u saopštenju.

LSV je podsetila da do sada ni u jednom incidentu nisu otkriveni počinioci i da je Nenad Čanak još 23. marta, nakon što je u prostorije Gradskog odbora LSV Pančevo provaljeno, pisao tadašnjem ministru policije Ivici Dačiću i od njega zatražio da svojim ličnim zalaganjem pomogne da ti napadi dobiju epilog, a počinioci budu otkriveni i privedeni pred lice pravde.

"Očigledno je da postoje oni kojima smeta izborni uspeh Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu, i to što su pančevački ligaši, iako su ostali u opoziciji, poslednjih godina uspeli da zadobiju značajno poverenje Pančevaca", zaključuje se u saopštenju LSV.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: