Tekst objavljen: 09.10.2012 12:39        


Najpovoljniji dinarski kredit na tržištu za refinansiranje dugovanja u drugim bankama i ove jeseni očekuje građane u okviru objedinjenog paketa usluga AIK banke. Pored dinarskog kredita, AIK Pozitiv paket podrazumeva besplatno otvaranje i održavanje tekućeg računa, MasterCard kreditnu i debitnu karticu uz koju se dobija PayPass platni stiker, najinovativnije sredstvo plaćanja na našem tržištu.

AIK banka: Najpovoljniji krediti za refinansiranje

Nominalna kamatna stopa iznosi 16,87 odsto za dinarski kredit za refinansiranje i usklađuje se na šestomesečnom nivou. Krediti se mogu uzeti u vrednosti od 50 hiljada do milion dinara, uz rok otplate do 60 meseci i grejs period do 6 meseci.

„AIK Pozitiv paket nastao je kao rezultat osluškivanja potreba naših klijenata koji žele da imaju povoljne uslove servisiranja svojih obaveza, a, u isto vreme, objedinjen set proizvoda i usluga koje svakodnevno koriste bez dodatnih troškova. Za nepunih 10 meseci, od kada je u našoj ponudi AIK Pozitiv paket, plasirali smo više od 1,5 milijardi dinara, što govori da smo ponudili uslugu po meri građana“, izjavila je Ivana Ranđelović Đorđević, izvršni direktor Sektora stanovništva, malog biznisa i platnog prometa iz AIK banke.

Uz MasterCard revolving kreditnu karticu koja se izdaje na 48 meseci bez troškova i mesečne članarine, korisnik može odabrati i paket putnog zdravstvenog osiguranja za predstojeća zimska putovanja. Dodatni benefit ovog paketa je i MasterCard PayPass platni stiker – nalepnica koja je veoma praktično sredstvo za sva plaćanja klijenata. Platni stiker je pionirski poduhvat AIK banke na tržištu Srbije i jedan od najinovativnijih načina plaćanja u svetu.

AIK Pozitiv paket tekući račun nema troškova otvaranja i održavanja, a građani tako dobijaju besplatno usluge elektronskog bankarstva, SMS izveštavanje o promenama na računu, debitne i kreditne kartice bez članarine, besplatno izdavanje čekova, stimulativni kurs za obavljanje menjačkih poslova kao i kamatu na pozitivan saldo na tekućem računu od tri odsto godišnje.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

5 komentara

  1. User image
    dusko petković 28.01.2013 9:18

    za kredit za refinansiranje dali je potrebno prebacivanje plate

  2. User image
    Kamenko Milnovic 26.04.2013 9:38

    Postovani,radnik sam Banka Intese, kod koje imam kredit,tekuci racun i kartice.
    Obracam vam se sa pitanjem ,kakve su mi sanse da dobijem kredit za refinansiranje u dinarima sa najpovoljniji uslovima?
    Srdacno vas pozdravljam

  3. User image
    Nikola 21.04.2014 12:53

    Vreme za koje mogu uzeti kes kredit?

  4. User image
    Dragana Jovanovic 22.02.2016 19:17

    Postovani!
    Zanima me aik kes kredit tj. gotovinski kredit za otplatom kredita na 60 meseci,ali bez refinansiranja i bez prenosa zarade...
    Unapred zahvalna...

  5. User image
    Slobodan nelovski 30.12.2017 13:46

    1400000,00 kolika bibila rata refinasirajuceg kredita na 72 meseca sada je rata 23 080,00 dinara

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
aik banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana