Izvor: TvojPortal.com, 07.Okt.2012, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako protiv Flensburga?

Tvoj portal
Rukometni klub Partizan u nedelju od 19 časova u niškoj dvorani "Čair" igraju utakmicu drugog kola Lige šampiona sa nemačkim Flensburgom.
Direktor Partizana Aleksandar Blagojević rekao je da je Flensburg jedna od najbogatijih ekipa, ali da ga to ne plaši.


"Izbili su u prvi plan pre nekoliko dana kada su uspeli da pobede Kil koji u Nemačkoj nije izgubio dve godine. Radi se o jednoj od najbogatijih ekipa sa igračima koji su reprezentativci >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Danske, Nemačke i Švedske."
"To nas, ipak, ne plaši jer i mi u našim redovima imamo reprezentativce Srbije koji su ponikli u Partizanu", zaključio je Blagojević.
Prvotimac Partizana Ognjen Kajganić smatra da bi osvajanje boda predstavljalo uspeh.
"Mislim da bi nam svaki bod protiv njih mnogo značio, a da bi do toga došlo, tri stvari moraju da se poklope: puna hala, da mi damo sve od sebe na terenu i malo sreće, a to moramo da zaslužimo. Ako se to poklopi, mislim da ćemo napraviti pravi podvig."
Nemanja Ilić kaže da njegov tim ide na pobedu u meču sa Flensburgom.
"Bilo je mnogo drugačije, bilo je bitno da igramo. Ove godine se borimo za bodove. U nedelju idemo da pobedimo bez obzira na to što su oni jedan od najboljih klubova u Evropi. Siguran sam da će nam sve biti mnogo lakše uz punu halu."
Jedan od povratnika u ekipu srpskog šampiona, Petar Žujović, očekuje tešku utakmicu jer je svestan s kim igra.
"Znamo koliko je Flensburg jak, ali u Čehovu smo videli da možemo da igramo protiv svih u Ligi šampiona. Bitno je da osvojimo prvi bod kako bismo probili psihološku barijeru, a siguran sam da to možemo da ostvarimo samo maksimalnim zalaganjem."
Partizan je u prvom kolu izgubio Čehovskih medveda sa 38:31, dok je Flensburg odigrao nerešeno sa Montpeljeom - 37:37.

Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na TvojPortal.com...






Povezane vesti

Vranješ: Grobari, svaka čast!

Izvor: Sportal.rs, 07.Okt.2012

Oduševljen je bio trener Flensurga Ljubomir Vranješ atmosferom u niškom "Čairu" za vreme utakmice drugog kola Lige šampiona protiv Partizana, koju je

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.