Capital.ba

Podrška prisustvu Kompanije “Dunav osiguranja”

16.04.2009. / 18:41

dunav-osiguranjeBANJALUKA, Predsjednik Vlade Republike Srpske /RS/ Milorad Dodik podržao je prisustvo Kompanije “Dunav osiguranje”, koja je većinski vlasnik Kompanije “Kosig-Dunav osiguranje” u Republici Srpskoj i istakao da to doprinosi kvalitetu tržišta osiguranja, te jačanju povjerenja građana Srpske u ovu osiguravajuću kuću.

Dodik je danas razgovarao sa direktorom Kompanije “Dunav osiguranje” Milenkom-Milom Jezdimirović koja ga je upoznala sa planom ove kuće u vezi sa dokapitalizacijom i investiranjem u Republici Srpskoj, saopšteno je iz Biroa za odnose s javnošću Vlade RS.

Ona je istakla da je Kompanija “Kosig-Dunav osiguranje” već prisutna u znatnom dijelu javnog sektora u RS, te da planira da, u većem procentu, bude zastupljena i u privredi Srpske.

Tokom sastanka bilo je riječi i o mogućnostima podrške Investiciono-razvojne banke RS u realizaciji planova Kompanije “Kosig-Dunav osiguranje”.

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!