SASLUŠANJE: Čanak pred sudom 19. oktobra

Lider LSV pojaviće se pred istražnim sudijom Osnovnog suda u Novom Sadu čak 26 dana nakon incidenta koji se dogodio ispred kafane "Tako je suđeno"

  • 1

Istražni sudija Osnovnog suda u Novom Sadu zakazao je saslušanje predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka za 19. oktobar, čak 26 dana nakon incidenta koji se dogodio u noći između 22. i 23. septembra ispred kafane "Tako je suđeno".

On će biti saslušan u predmetu koji se vodi pred sudom, a po predlogu za preduzimanje određenih istražnih radnji Osnovnog javnog tužilaštva u tom gradu.

Protiv Čanka se vodi se postupak zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje. Na dan kada je zakazano saslušanje političara, sudija je u 9 sati zakazao i ispitivanje svedoka predloženih od strane tužilaštva koji imaju prebivalište u Novom Sadu, dok je ispitivanje svedoka oštećenog Beograđanina Pavla Lešanovića i svedoka koji žive u Beogradu sudija zakazao za 25. oktobar.

Pavle Lešanović je optužio Čanka da ga je, sa članovima svog obezbeđenja, pretukao ispred kafane Danila Ikodinovića. Lider LSV je optužbe negirao, rekavši da je spreman da se o tom događaju objasni na sudu, ranije navodeći da mu je oštećeni uznemiravao bratanicu.

(P. Marković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • najprovokator

    3. oktobar 2012 | 17:45

    samo da vam objasnim,živa istina...mrzim Nenada Čanka jer je djubre autonomasko..ali čitava frka je izbila zbog klinike koju on j...ej bre znam malu..pa jel moguće da njemu neko da...katastrofa..šta ti je položaj..a i ovaj drugi ne lici na čoveka isto neki gad..i treba ovaj g-dun iz Severne Srbije da nestane sa medija zauvek..neka jede dok se ne raspadne..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA