Utorak, 02.10.2012.

15:37

Olujno nevreme, potopljena Makarska

Deo obale oko Makarske danas pre podne zahvatilo je snažno grmljavinsko nevreme praćeno obilnom kišom.

Izvor: Beta, Tanjug

Default images

Iako je kiša trajala manje od pola časa, palo je oko 50 litara po kvadratu, a poplavljeni su mnogi objekti u Makarskoj, pre svega podrumi i prizemne etaže u kućama i poslovnim zgradama, ali i u tamošnjem hotelu "Meteor".

Zbog začepljenih šahtova na ulicama su nastale bujice, potopljena je gradska obala, delimično kvartovi Istok i Zelenka, kao i hotel "Biokovka" kroz koji je protekla velika količina kišnice.

Makarski vatrogasci imali su oko 50 intervencija ispumpavanja vode iz objekata. Na putevima su zbog velike količine vode nastali zastoji, a saobraćaj se polako vratio u normalno stanje, izvestili su lokalni mediji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: