Automobili

Ponedeljak, 01.10.2012.

15:15

Restilizovani BMW Serije 7 u Srbiji

BMW je u saradnji sa Golf klubom Beograd u subotu 29. septembra organizovao „BMW Golf kup Serbia 2012“. Tom prilikom je na golf terenima na Adi Ciganliji srpsku premijeru imao restilizovani BMW Serije 7.

Izvor: B92

Default images

BMW golf kup postao je najveći svetski turnir za golfere amatere, sa preko 100.000 golfera iz više od 46 država, koji igraju kvalifikacije za Svetsko finale koje će se održati u martu 2013. godine u Južnoj Africi.

Organizacijom turnira „BMW Golf kup Serbia 2012.“ kompanija Delta Motors se priključila BMW grupi u globalnoj popularizaciji amaterskog golfa u svetu.

BMW golf kup Srbije bio je idealna prilika da se prisutnima po prvi put predstavi restilizovani BMW Serije 7. U BMW-u kažu da je najnovija Serija 7 osmišljena tako da ojača svoju poziciju u segmentu luksuznih limuzina.
Ovaj automobil u podjednakoj meri kombinuje sportsku eleganciju, prefinjenu tehnologiju pogonske grupe i luksuznu udobnost, saopštili su u bavarskom proizvođaču.

BMW Serije 7 karakterišu nova LED svetla, unapređeni enterijer sa optimizovanom zvučnom izolacijom, poboljšana udobnost vožnje, veliki izbor dodatne opreme i najsavremenija tehnologija.

Asortiman novih ili optimizovanih pogonskih sistema uključuje i najmoćniji šestocilindrični linijski dizel motor i BMW ActiveHibrid 7 druge generacije.
Pored osnovnog modela, BMW 730i, sa 258 ks (nije dostupan na svim tržištima), i najsnažnijeg BMW-a 760i sa svojom V12 pogonskom jedinicom sa 544 ks, kupci mogu da biraju novi šestocilindrični linijski motor koji pokreće BMW 740i i koji razvija 320 ks, kao i revidirani benzinski motor V8 sa 450 ks, namenjen BMW-u 750i.

Šestocilindrični dizel motor za BMW 730d (sa 258 ks) i BMW 740d (sa 313 ks) takođe nudi vozačima kombinaciju veće snage i manje potrošnje goriva. Svoj debi će nešto kasnije imati novi BMW 750d xDrive. Pod njegovom haubom se nalazi novi šestocilindrični twin-turbo dizel motor sa 381 ks.

Opseg zaokružuje druga generacija modela BMW ActiveHybrid 7 sa novim linijskim šestocilindričnim motorom i sniženom emisijom gasova. Ukupna snaga hibridnog sistema iznosi 354 ks.

Pročitajte više o restilizovanom BMW-u Serije 7.

Pročitajte o nastupu BMW-a na auto-salonu u Parizu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: