Niš: Ubijen vlasnik mesara Dakom

Niška policija potvrdila je danas da je u selu Mramor kod Niša pronađen mrtav Slobodan M. (62) iz tog sela. Potvrđeno da je reč o vlasniku lanca mesara Dakom.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 01.10.2012.

11:07

Default images

Portparolka niške Policijske uprave Lidija Pavlović je rekla da su uviđaj na mestu gde je pronađeno telo obavili istražni sudija Višeg suda u Nišu, zamenik višeg javnog tužoca i pripadnici policije i da je u toku intezivan rad na utvrđivanju svih okolnosti u vezi ovog događaja. Ona nije mogla da govori o detaljima s mesta uviđaja.

Marinković je ubijen jutro oko 07.30 u selu Mramor nadomak Niša. Za sada nepoznati napadači pucali su u Marikovića koji se u tom trenutku nalazio na oko 200 metara od svoje kuće, u automobilu marke mercedes upravo krećući na posao.

Članovi porodice primetili su da je automobil udario u ogradu stočne pijace i pritrčali da mu pomognu misleći da je reč o infarktu ili nečemu sličnom.

Međutim, lekari hitne pomoći ubrzo su konstatovali smrt.

Žitelji kuća u neposrednoj blizini mesta ubistva, kažu da su čuli pucnje iz vatenog oružja, ali da nisu reagovali jer su, kako kažu mislili da je reč o petardama.

Niko od očevidaca nije želeo pred kamere. U selu, u okolini kuće ubijenog vlada mukla tišina, na ulicama i u dvorištima ima neobično malo ljudi.

Ubijeni Slobodan Marinković zvani Čerčil imao je 62 godine i bio je jedan od najbogatijih ljudi u selu. Bio je vlasnik mesare "Dakom" uključujući i lanac prodavnica mesa u Nišu i okolini.

Motivi ubistva za sada nisu poznati niti se pretpostavlja ko bi mogli biti izvršioci.

Uviđaj na mestu ubistva izvršili su istražni sudija Višeg suda u Nišu, zamenik Višeg javnog tužioca i policijski službenici policijske uprave u Nišu. Istraga je u toku.

Preduzeće "Dakom" d.o.o. ima čitav lanac maloprodajnih objekata za prodaju svežeg mesa i mesnih prerađevina u Nišu i okolini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: