Ponedeljak, 01.10.2012.

08:24

Produženo radno vreme celodnevne

Od sledeće nedelje u svim školama u Beogradu u kojima je organizovana celodnevna nastava biće produženo radno vreme, pa će moći da ostanu u boravku do 18 sati.

Izvor: B92

Default images

Gradska sekretarka za obrazovanje i dečju zaštitu Ljiljana Jovčić istakla je da je dužnost i obaveza nadležnih da isprate potrebe svojih sugrađana koliko god je to moguće.

"Većina naših sugrađana ima radno vreme od pola 9 do pola 5 ili od 9 do 5. Jasno je da oni ne stanuju u blizini škole, niti im je radno mesto u blizini škole da bi oni stigli da svoju decu povedu kući. Bilo je potrebno da se radno vreme u onim školama koje su radile do pola 5 produži do 6. Tamo gde nije moguće da se takvom organizacijom radnog vremena to uradi, sekreterijat za obrazovanje će obezbediti profesore razredne nastave koji će voditi računa o deci koja imaju potrebu da ostanu i duže", kaže Jovčićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

22 h

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: