VictorVictoria: Splitski concept store

Piše: CroModa.com
Objavljeno 15.04.2009.

0

VictorVictoria: Svečano otvorenje

Početkom ovog mjeseca u splitskom concept storeu VictorVictoria održana je modna revija na kojoj su predstavljene kolekcije za proljeće/ljeto 2009. godine.

Početkom ovog mjeseca u splitskom concept storeu VictorVictoria održana je modna revija na kojoj su predstavljene kolekcije za proljeće/ljeto 2009. godine.

VictorVictoria: Svečano otvorenje

U prvom dijelu revije prikazani su modeli brandova Liu Jo, Pennyblack, MaxMara Weekend, Caractere, Toscablu, Tommy Hilfiger i Armani Jeans, čije kolekcije možete pronaći u concept storeu VictorVictoria, dok će u nadolazećoj sezoni (jesen/zima 2009/2010) ponuda biti bogatija za još nekoliko top brandova, kao što su John Richmond, Cavalli Class, Trussardi Jeans, Scervino Street, Armani Collezioni.

U drugom dijelu revije, koja je bila iznenađenje Lantea grupe za sve uzvanike, prvi put u Splitu predstavili su se modeli brandova Emporio Armani i D&G, koji se za sada mogu nabaviti samo u monobrand dućanima u centru Zagreba.

Moderator na eventu bila je Jelena Rozga, koja je čest klijent dućana. U ulozi manekenki koje su predstavile po mnogima najljepše modele Emporio Armanija i D&G-a našle su se i dvije poznate splitske dame - Almira Osmanović i Viktorija Ðonlić–Rađa, koje su svojom gracioznosti ostavile uzvanike bez daha.

Modnoj reviji su prisustvovala i mnoga poznata lica poput Čede Martinića sa suprugom Zrinkom ili Dina Rađe, koji je došao bodriti svoju suprugu te mnogi rado viđeni Splićani koji cijene visoku modu.
Zainteresirane prolaznike su nadasve iznenadile žive lutke u izlogu storea, pa se ,u nedostatku slobodnog prostora, unutar dućana VictorVictoria, revija pratila i s Domaldove ulice.

S obzirom na oduševljenje i interes za predstavljenim modelima svih prisutnih, čini se da se kriza kod Splićana i Splićanki ne očituje kada je riječ o modi.

Poveznice: VictorVictoria, Split, Jelena Rozga, Pennyblack, Dino Rađa, Concept Store






Povezano