Capital.ba

Ćulibrk novi direktor Telekoma Srbije

20.09.2012. / 16:03

BEOGRAD, Na današnjoj sjednici Vlade Srbije zamjenik predsjednika PUPS Milan Krkobabić izabran je za direktora PTT, dok će Telekom nakon odlaska Branka Radujka voditi Predrag Ćulibrk, saznaje “Blic”.

Vladajuća koalicija odlučila je da polako postavi svoje kadrove u Javna preduzeća.

Zamjenik lidera PUPS Milan Krkobabić dobio je funkciju koju je tražio, mjesto predsjednika PTT.

Sa druge strane, u Telekomu je bilo nešto komplikovanije. To preduzeće “pripalo” je SNS-u, a poslije spekulacija da će ga voditi Draško Petrović i Vladimir Lučić (direktor Telekoma Crna Gora), izbor je pao na direktora Telekoma RS Ćulibrka.

Postavljen je i novi direktor “Transnafte” – Milan Tomić, dok je za novog rukovodioca Elektromreže izabran Nikola Petrović.

Ministri su ova kadrovska rješenja dobili samo pola sata prije početka sjednice Vlade, pa je većina bila iznenađena današnjim postavljenjem.

Svi direktori biće u v.d. stanju do izmjene Zakona o javnim preduzećima i raspisivanja konkursa. Blic

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

    Komentari na članak: Ćulibrk novi direktor Telekoma Srbije

    1. ljubica

      naravno da ne treba da se proda jer kad p'rodaš temelj svoje kuće prodao si i kuću i svoju budućnost

      .