SREĆAN ROĐENDAN: Čarli Šin puni 47 godina (VIDEO)

Povodom rođendana čuvenog holi vudskog plejboja, predstavljamo Vam pet njegovih upečatljiv ostvarenja

  • 0

Problematični američki glumac Čarli Šin danas slavi svoj 47. rođendan. Čuveni holivudski srcolomac postao je i ostao upečatljiv po svojim upečatljivim ulogama, kako u svetu serija i filma, tako i u pravom životu. Svojim ispadima prouzrokovanom prekomernom upotrebom droga, alkohola, seksa zabrinuo je,ali i zaintrigirao svetsku javnost.

Šin je trenutno zvezda sitkoma „Anger Management“, a prema pisanju medija, ovaj novi poduhvat će mu doneti svotu od preko 100 miliona dolara. Takođe, Čarli će snimiti još dva filma: „Machette Kills“ i „Scary Movie“ 5.

U čast 47 rođendana ovog simpatičnog holivudskog „plejboja“, predtavljamo Vam pet njegovih ostvarenja.

1. „Wall Street“ (1987)

Filmsko ostvarenje Olivera Stouna iz 1987. godine lansirala je tada 22-godišnjeg Šina. Čarli je tumačio ulogu Bada Foksa, mladog i nestrpljivog brokera koji želi da bude na vrhu po bilo koju cenu. „Wall Street“ je imao zaradu na boks ofisu od 43,848,100 dolara, a jedan od glavnih glumaca Majkl Daglas, dobio je Oskara za tumačenje svog lika.

2. “Mladi revolveraši” (1988)

Jedan od uspešnijih Šinovih filmova bio je “Mladi revolveraši”. Društvo u ovom akcionom vesternu pravili su mu rođeni  brat Emilio Estevez, Kifer Saterlend i mnogi drugi. Svojevremeno, “Mladi revolveraši” su bili pravi hit na boks ofisu.

“Men At Work” (1990)

U pitanju je simpatična komedija sa Čarlijem Šinom i Emilijom Estevezom. Rođena braća glume Karla i Džejmsa, dva neambiciozna đubretara. Tokom filma oni upadaju u razne nevolje praćen komičnim situacijama.

4.“Usijane glave” (1991)

1991. godine Čarli je glumio u komediji “Usijane glave”. U pitanju je parodija na čuveni film nedavnog preminolog reditelja Tonija Skota “Top gan”. Šin se odlično snašao u ulozi narednika Šona “Topera” Harlija, a društvo mu je pravio i Džon Krajer, glumac koji je igrao zajedno u legendarnoj seriji “Dva i po muškarca”. Posle neverovatnog uspeha, “Usijane glave” su dobile i nastavak.

5.„Dva i po muškarca“ (2003)

Šin u ovoj fenomenalnoj komičnoj seriji tumači ulogu hedonističkog kreatora džinglova Čarlija Harpera, koji živi svojim slobodnim životom, punom droge,seksa i alkohola. U njegov život ulaze još dva Harpera: njegov brat Alan i sinovac Džejk, koji žive sa Čarlijem posle razvoda Alana od njegove supruge Džudit. "Dva i po muškarca" je za kratko vreme postigla neverovatnu gledanost. Zbog sukoba sa producentom Čakom Lorom, Šin je napustio ovaj projekat.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA