Sreda, 08.04.2009.

17:03

Nagrada za informaciju o ubicama

MUP Hrvatske raspisao je nagradu od 13.000 evra za informaciju koja će dovesti do hapšenja dvojice stranih državljana osumnjičenih za ubistvo Ive Pukanića.

Izvor: Tanjug

Default images

MUP podseća da je za Željkom Milovanovićem ili Bojanom Gudurićem još 4. novembra 2008. godine raspisana poternica zbog učešća u ubistvu Pukanića i njegovog saradnika Nike Franića, koji su stradali u eksploziji bombe postavljenoj na mopedu kod Pukanićevog vozila.

Nagrade važe za" korisne informacije" dobijene s područja Hrvatske, ali i za informacije dobijene van područja Hrvatske.

Policija je pozvala medije u Bosni i Hercegovini i Srbiji da prenesu vest o raspisivanju nagrade, zbog očekivanja da bi građani BiH i Srbije svojim informacijama mogli doprineti njihovom hapšenju.

Sve korisne informacije građani mogu javiti na broj telefona Operativno-komunikacionog centra +385 1 6122 411.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Evropa gori: Srbija je sledeća

Početak juna doneo je prvi toplotni talas istočnom Mediteranu i vrela vazdušna masa zahvatila je Grčku, Tursku, Kipar. Od danas se ova vrela vazdušna masa kreće i prema našem području.

12:43

6.6.2024.

1 d

Podeli: