HRVATSKA: Otkriven ubica koji je mrtvom Srbinu stavio partizansku kapu!

Policija sumnja da je Momčila Španovića (75) ubio državljanin BiH (34) iz koristoljublja, ali ne otkriva identitet monstruma koji je Srbinu posle ubistva na glavu stavio "titovku", a naokolo razbacao jugoslovenske dinare

  • 0

Policija je otkrila ko je na pravoslavni Uskrs ubio penzionera Momčila Španovića (75) u malom selu Krstinja u opštini Vojnić, na samoj granici sa BiH, i posle zločina mu stavio partizansku kapu na glavu!

Policija je saopštila da osumnjičeni ima 34 godine i da je za njim raspisana poternica, jer je iz susedne države došao da počini zločin iz koristoljublja.

Posle detaljnog kriminalističkog istraživanja policajaca iz Karlovca, u saradnji sa tužilaštvom i Interpolom potvrđena je sumnja da je državljanin BIH, star 34 godine, 15. aprila u dvorištu porodične kuće u Vojniću u mestu Krstinja ugušio Španovića i pritom mu naneo više povreda po celom telu. Ime osumnjičenog, međutim, nije otkriveno, verovatno zbog dalje istrage i hapšenja.

Telo starca pronađeno je u dvorištu kuće na pravoslavni Uskrs. Ruke su mu bile vezane za ogradu, na glavi mu je bila partizanska kapa, a naokolo su bili razbacani jugoslovenski dinari.

(A. T. / Izvor: Jutarnji list)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA