Vesti

0

Jerkov otkazala sednicu Skupštine Novog Sada

Autor: MP/AA

Izvor: Tanjug/Novi magazin

Jerkov otkazala sednicu Skupštine Novog Sada

Jerkov je danas pre podne sednicu sazvala prvo za 13.30 sati, a potom je odložila za 15 sati. Sednica je trebalo da bude održana na zahtev četiri odborničke grupe u gradskoj skupštini.

Aleksandra Jerkov je nešto pre 16 sati izašla za govornicu sale u kojoj nije bio doslovce nijednog odbonika. Ona je saopštila da je skupštinska služba evidentirala da se pozivu za sednicu odazvalo svega devet odbornika, te da otkazuje sednicu, a da će ta odluka odbornicima biti pismeno obrazložena.

Na otkazanoj vanrednoj sednici na dnevnom redu trebalo je da bude smena gradonačlenika Novog Sada Igora Pavličića, svih članova gradskog veća, predsednice Skupštine grada i upravnih odbora javnih gradski preduzeća.

Pavličić: Neodgovornost prema građanima

Odlaganje vanredne sednice gradskog parlamenta pokazalo je da opozicija nema većinu potrebnu za smenjivanje gradske vlasti, ocenio je Igor Pavličić.

"Zbog ovakvih postupaka trpe investicije, rad javnih preduzeća i ostalih gradskih službi", kazao je on novinarima, i dodao da su današnja zbivanja još jednom potvrdila neodgovoran odnos opozicije prema građanima Novog Sada.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR