Prodidži oduševljen Kališem!

Pripreme za spektakl

Prodidži oduševljen Kališem!

Stars -
Članovi britanske grupe, koja će 15. septembra nastupiti na Kalemegdanu u okviru Voriors dens festivala, uživali u Beogradu

Jedva čekaju nastup.Voriors dens festival biće održan 15. septembra na Kalemegdanu, a pripreme za dolazak jedne od najvećih elektronik/dens grupa na svetu, britanskog sastava Prodidži, uveliko u toku. Članovi ovog benda Kit Flint i Maksim su dva dana proveli u Beogradu, obišli Tvrđavu i družili se s beogradskim muzičarima.Oni su oduševljeni našom prestonicom, a nekoliko puta su izjavili da se u Srbiji osećaju kao domaći bend, jer su već četiri puta dosad svirali ovde i svaki put se sjajno proveli. Drugog dana boravka članovi benda su želeli da vide lokaciju na kojoj će nastupati. Momci su bili oduševljeni lepotama starog dela grada i našim, već širom sveta poznatim, gostoprimstvom. Prepuni utisaka Kit i Maksim su izjavili da jedva čekaju da se vrate i da spremaju ozbiljan šou.

Maksim, Kit i panorama Beograda
Maksim, Kit i panorama Beograda

Zvezde festivalaOsim benda Prodidži, koji su glavne zvezde festivala, nastupiće i dab step zvezda Skrileks, Čejs end Status, Kaspa, Zejn Lov, Fid Mi, kao i brojna domaći sastavi. Festival će se odvijati na tri muzičke bine - Voriors stejdž, Tejk mi to d hospital i Invejders.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja