NOVOSADSKI NAPREDNJACI: Do subote konačna odluka o saradnji sa SPS!

Predsednik gradskog odbora SNS-a u Novom Sadu kaže da je sastanak sa socijalistima, održan povodom formiranja nove većine u tom gradu, bio "konstruktivan", ali da će konačna odluka biti doneta nakon sastanka predsedništva SPS-a

  • 0

Nakon predaje zahteva za sazivanje vanredne sednice Skupštine Novog Sada članovi lokalnog odbora Srpske napredne stranke sastali su se sa Socijalističkom partijom Srbije.

Kako je potvrdio predsednik novosadskog odbora SNS-a Miloš Vučević, sastanak sa novosadskim socijalistima održan je povodom formiranja nove većine u tom gradu. Vučević je rekao za televiziju B92 da je sastanak bio konstruktivan, ali da bi socijalisti trebalo da donesu konačnu odluku u subotu.

- Načelno smo počeli razgovore, mislim da su krenuli u dobrom pravcu, a sačekaćemo odluku Predsedništva SPS-a koje će zasedati u subotu. I mnogo sam veći optimista danas nego što sam bio juče u pogledu saradnje između Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije u Novom Sadu. Nismo ništa konkretizovali, sama atmosfera na sastanku i razumevanje političke situacije i odgovornosti SNS i SPS za dalji razvoj grada je uzajamno istovetan tako da očekujem da ćemo postići dogovor i na gradskom nivou - rekao jeVučević.

Odbornici četiri odborničke grupe u novosadskom parlamentu predali su danas predsednici skupštine Aleksandri Jerkov zahtev za sazivanje vanredne sednice na čijem bi dnevnom redu bila smena gradonačelnika Igora Pavličića i kompletnog rukovodstva Novog Sada.

(M. S. / Izvor: B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA