Stefanović: Oživeli smo klinički mrtvog pacijenta

Stefanović: Oživeli smo klinički mrtvog pacijenta

Fudbal -
Njega će na funkciji generalnog sekretara naslediti Stefan Pantović

BEOGRAD - Odlazeći generalni sekretar Crvene zvezde Đorđe Stefanović rekao je danas da je ponosan na sve što je uradio u klubu i dodao da aktuelna Uprava na čelu sa predsednikom Vladanom Lukićem zaslužuje više poštovanja.

"Biću kratak, nema potrebe za suvišnom patetikom. Povlačim se zbog zdravstvenih problema, o tome sam još u junu obavestio predsednika Lukića da mi na vreme spremi zamenu. Zvezdi sam dao zdravlje i odlazim ponosan na sve što sam uradio u poslednjih 14 meseci", rekao je Stefanović na konferenciji za medije.

On je dodao da je odluka da ode sa "Marakane" isključivo lične prirode i nema veze sa pisanjem medija o "cistki" u klubu na insistiranje generalnog sponzora Gasproma.

"Bio sam iskren u vezi sa svim pitanjima, pa čak i onim neprijatnim za klub. Ali, mislim da ova uprava i predsednik Lukić nisu bili poštovani koliko to zaslužuju", istakao je on.

Kako je naveo, aktuelna uprava crveno-belih je oživela klinički mrtvog pacijenta, oživela omladinsku školu, dovela ozbiljne sponzore...

"Isplatili smo pedesetak bivših trenera i igrača koje nismo zatekli u klubu, prekinuli smo tradiciju da naši omladinci odlaze za UEFA minimalac, redovno smo isplaćivali plate, pacifikovali odnose sa Fudbalskim savezom", poručio je Stefanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track