Ponedeljak, 05.05.2008.

14:42

Eksplozija u Banjaluci

U sinoćnoj eksploziji u banjalučkom naselju Borik, oštećeno je vozilo marke "audi", vlasništvo Železnica Republike Srpske, ali žrtava nije bilo.

Izvor: Tanjug

Default images

U eksploziji je oštećeno još jedno putničko vozilo i razbijena su prozorska stakla na stanu u neposrednoj blizini mesta eksplozije. Kako su preneli mediji, vozilo je u službene svrhe koristio bivši izvršni direktor Železnica Republike Srpske za poslove saobraćaja Milan Kiković.

On je izjavio da je pre nekoliko dana putem mobilnog telefona primio anonimne pretnje smrću, upućene njemu i njegovoj porodici, ukoliko bude svedočio u postupku protiv bivših funkcionera tog preduzeća optuženih za finansijske zloupotrebe, koji vodi Specijalno tužilaštvo Republike Srpske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: