Uhapšen inspektor zbog primanja mita

Inspektor rada Pera N. se tereti da je zahtevao i primio mito, u iznosu od 7.000 dinara, od vlasnika jednog ugostiteljskog objekta, u kome je prilikom službene kontrole uočio izvesne nepravilnosti

  • 0

Kriminalistička policija uhapsila je i odredila meru zadržavanja do 48 sati Novosađaninu Peri N. (44), zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo primanje mita, saopšteno je danas iz Policijske uprave Novi Sad.

Kako se navodi u saopštenju, inspektor rada Pera N. se tereti da je zahtevao i primio mito, u iznosu od 7.000 dinara, od vlasnika jednog ugostiteljskog objekta, u kome je prilikom službene kontrole uočio izvesne nepravilnosti.

U saopštenju se ističe da postoji osnovana sumnja da je Pera N. tražio od vlasnika lokala mesečnu svotu od 6.000 dinara, kako ne bi podneo prekršajnu prijavu i kako bi uništio zapisnik o izvršenoj kontroli.

Policija će, piše u saopštenju, Peru N. u zakonskom roku i uz krivičnu prijavu dovesti na saslušanje istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.

(I. D. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA