Nesreća na Ibarskoj magistrali

U teškoj saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali između Ljiga i Lazarevca, rano jutros poginule su četiri osobe. Saobraćaj na Ibarskoj magistrali bio je zatvoren do sedam časova.

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se na pravoj deonici Ibarske magistrale kod sela Dudovica između Ljiga i Lazarevca.

U nezgodi su učestvovala tri vozila BMV jagodinskih registarskih tablica, "golf" kruševačkilh oznaka i automobil marke "lančija" strane registacije.

Do udesa je najveerovatnije došlo kada je automobil marke BMV, posle preticanja "lančije", direktno udario u "golfa" koji se kretao iz suprotnog smera.

Prema rečima istražnog sudije Opštinskog suda u Lazarevcu Ljubivoja Kovačevića, poginula su četiri lica.

Radiša Đurđić, rođen 1977. godine iz sela Dudovica kod Lazarevca, koji je vozio BMV i tri osobe u "golfu", vozač Zoran Nikolić, rođen 1966. godine iz Kruševca, 53-godišnja Vera Miljković iz Kraljeva i 54-godišnja Milena Radojević iz Kraljeva.

Sa teškim povredama opasnim po život u Urgentni centar u Beogradu prebačena je 58-godišnja Mirjana Jovanović iz Kruševca koja je takođe bila u automobilu marke "golf".

Jovanovićevoj, koja se i dalje nalazi u teškom stanju, ukazana je lekarska pomoć, ali još nisu urađene sve dijagnostičke procedure, rekao je portparol Urgentnog centra Drago Jovanović za agenciju Beta.  

Saobraćaj na Ibarskoj magistrali bio je u prekidu više od tri i po časa. Nešto pre sedam časova vozila su puštena u saobraćaj.

Na putevima Srbije u poslednja 24 sata policija je evidentirala 191 saobraćajnu nesreću, u kojima je povređeno 46 ljudi.

Prema podacima saobraćajne policije, samo na području Beograda dogodilo se 90 saobraćajnih nezgoda, u kojima je povređeno pet ljudi.

Број коментара 24

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво