Subota, 11.08.2012.

20:45

Četvoro mrtvih u napadu na zatvor

Četiri osobe su ubijene, a dve ranjene kada je naoružana grupa napala zatvor u Tripoliju, uspevši da oslobodi osam zatvorenika.

Izvor: Tanjug

Default images

Zamenik libijskog ministra unutrašnjih poslova Omar al-Kadravi je rekao da su u sinoćnjem napadu ubijena tri policajca, jedan zatvorenik, dok su dva zatvorenika ranjena.

Prema njegovim rečima, zatvorenici su čekali na suđenja zbog zločina počinjenih u protekloj godini.

Za sada nepoznati napadači u "lend kruzeru” otvorili su vatru na bezbednosne snage koje čuvaju zgradu zatvora, naveo je Kadravi, prenela je agencija AFP.

Ovo je treći napad na zatvor u Tripoliju, gde se pritvorenici žale da mesecima u ćelijama čekaju na suđenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: