Svečano otvoreni Teslini dani

U subotu 28. marta ispred, Tehnicke škole "Nikola Tesla", svečano je otvoren seminar Tesla OpenDays 2009 u organizaciji te škole a pod pokroviteljstvom Kancelarije za mlade Opstine Šid.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 01.04.2009.

00:41

Default images

Pred mnogobrojnim gostima i predstavnicima lokalne samouprave u čije ime je bio prisutan predsednik skupštine opštine Šid Živko Trbuk, seminar je svečano otvorila kordinatorka Kancelarije za mlade Nataša Skakun a potom su o seminaru govorili direktor škole Jovo Drezga i učenik Miloš Jovanović idejni tvorac projekta seminara.

"Želeli smo da u prostorijama naše škole učenici iz celog Srema nauče nešto novo iz oblasti savremenih tehnologija. Na ideju sam došao pohađajući brojne seminare u zemlji i inostranstvu. Tehničke mogućnosti naše škole zadovoljavaju sve potrebe za predavanja na kojima će pored profesora škole predavati i eminentni stručnjaci iz oblasti o kojima je seminar", rekao je Miloš Jovanović.

Pozdravivši sve prisutne na otvaranju direktor TŠ "Nikola Tesla" Jovo Drezga rekao je da ta škola podržava sve konstruktivne ideje svojih učenika i u njih ulaže mnogo nade i poverenja. "Nadamo se da ćemo biti dobri domaćini svim polaznicima i gostima seminara kojima su vrata škole otvorena svake subote do 13. juna", istakao je direktor.

Seminar će pohađati 66 učenika iz osnovnih i srednjih škola u Sremu koji su položili kvalifikacioni ispit i koji će biti smešteni u jednu od četiri grupe koje su formirane prema njihovim afinitetima. Organizatori seminara najvaljuju interesantan program za učesnike seminara koji će popunjavati sve vremenske pauze između predavanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: