WD ulazi na SSD tržište

Korporacija Western Digital, svetski lider u proizvodnji hard disk uređaja objavljuje da je završila preuzimanje kompanije SiliconSystems Inc, takođe sa sedištem u Kaliforniji. Preuzimanje je završeno gotovinskom transakcijom u iznosu od 65 miliona dolara.

Izvor: PC Press

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 01.04.2009.

00:40

Default images

Od osnivanja 2002. godine, kompanija SiliconSystems prodala je milione SiliconDrive uređaja vrhunskog kvaliteta koji su mahom primenjivani u mrežnim, komunikacionim, industrijskim, embeded-computing, vojnim i vazduhoplovno-svemirskim programima, što svedoči o njihovom vrhunskom kvalitetu.

SiliconSystems program proizvoda obuhvata proizvode sa SATA, EIDE, PC Card, USB i CF interfejsima u 2,5-inčnom, 1,8-inčnom i CF form-factor oblicima, a u njih su ugrađene već proverene PowerArmor, SiSMART, SolidStor and SiSecure tehnologije za zaštitu podataka.

Već danas SiliconSystems postaje WD Solid-State Storage business unit, dopunjavajući već postojeću gamu WD proizvoda na polju Branded Products, Client Storage, Consumer Storage i Enterprise Storage business uređaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: