MILANKA KARIĆ: Bogoljub se uskoro vraća u Srbiju!

Tražimo samo da dobijemo priliku da kažemo istinu, a ne da se protiv Bogoljuba vodi politički proces. Ne očekujem nikakve protekcije, osim da svi rade svoje posao, kaže Karićeva supruga

  • 4

Potpredsednica Pokreta "Snaga Srbije" Milanka Karić izjavila je da očekuje da se njen suprug Bogoljub Karić uskoro vrati u Srbiju i da njegov slučaj reši pravosuđe.

- Očekujem da će se Bogoljub sada vratiti. Na njegov povratak čekam već sedam godina. Za to se borim tolike godine - rekla je Milanka Karić, koja je narodni poslanik u novom sazivu Skupštine Srbije.

Na pitanje da li očekuje pomoć od nove Vlade Srbije, Karićeva je rekla da očekuje da se slučaj njenog supruga reši pred srpskim pravosuđem.

- Tražimo samo da dobijemo priliku da kažemo istinu, a ne da se protiv Bogoljuba vodi politički proces. Ne očekujem nikakve protekcije, osim da svi rade svoje posao- rekla je Karićeva.

Ona očekuje da se ceo slučaj Bogoljuba Karića preispita što, kako je rekla "uostalom traži i Evropska komisija".

Karićeva takođe očekuje da se uskoro sa prodaje "Mobtela" skine oznaka državne tajne, ali je ukazala da ta odluka ne zavisi od nje ili od koalicionih partnera SNS.

- Za skidanje informacije o poverljivosti nadležan je parlament. Ukoliko oni odluče da skunu tu oznaku, mnoge stvari će biti jasnije. Nadam se da će to biti urađeno, kao što se nadam da će Bogoljub imati priliku da kaže istinu i da će se rešiti naš slučaj- istakla je Karićeva.

Upitana da li je razgovarala sa suprugom o novoj vladi, odgovorila je odrično.

- Nismo se čuli od kako je Vlada Srbije izabrana, ne znam kakvi su njegovi utisci. Sigurno ćemo pričati i o Vladi i svemu ostalom što se dešava u Srbiji - rekla je Milanka Karić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA