• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

A da pozovete američke plivače...

Američki plivači koji učestvuju na Olimpijskim igrama snimili su svoju verziju pesmu "Call me maybe", koja je postala prava "poslastica" na YouTube portalu sa više od tri miliona pregleda.

Pesma "Call me maybe" mlade kanadske pevačice Karli Raj Džepson, pojavila se u raznim verzijama i obradama, ali izvođenje američke plivačke reprezentacije ipak je privuklo najviše znatiželjnika.

U spotu, za čiju režiju je bila zadužena Katlin Harsi, Majkl Felps, Rajan Lokte... i sve ostale američke plivačke zvezde zajedno žele da ih "možda i pozovete", a koliko su ubedljivi u izvođenju "Call me maybe" procenite sami.



(MONDO)

Komentari 10

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

mn

Ne mogu da verujem da reagjete tako! To su mladi ljudi,samo su hteli da se malo zabave ipak idu na olimpijeadu,srecni su!!! Ne kapiram da su u pitanju nasi svi bi rekli ‚‚carevi‚‚ ali posto su u pitanju amerikanci ko da imaju šugu!

ADVOKAT

U redu je da ima dopinga,ali dali vi stvarno verujete da toga ima samo u USA? Ako mislite da to rade samo Amerikanci,veoma je zabrinjavajuce koliko ste neupuceni.Pa u Sidneju 2000-te,mogli su ceo Olimpijski tim(pogotovo plivace)Kine da diskfalifikuju zbog dopinga.

нови светски фашизам?

Ја као Србин немам разлога да симпатишем америчку нацију. А и ван мојих осећања, чињеница је да су им спортисти пуни стероида и да за њих важе правила као за надврсту.

SERIJE