Utorak, 31.03.2009.

10:50

Juniori za popravljanje utiska

Juniorska reprezentacija Srbije u 15 sati i 30 minuta igra prijateljsku utakmicu u Inđiji protiv Nemačke.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Default images

Provera protiv Holandije bila je neočekivano loša (poraz 1:4), uz izostanak kapitena Krstičića, Medojevića, Milića, Crnoglavca i golmana Kirovskog.

Nemačka je protivnik većeg rejtiga od Holandije, ali izabranici Aleksandra Stanojevića daće sve od sebe da poprave utisak iz duela sa "Lalama".

"Nemci su čvršća i disciplinovanija ekipa od Holanđana. Sa ovom generacijom osvojili su treće mesto na Svetskom prvenstvu prošle godine. Očekuje nas mnogo teža utakmica nego u Smederevu. Bitno je da ne izgubimo, kako ne bi posumljali u sopstveni kvalitet. Rezultati su važniji u kvalifikacijama, ali dva uzastopna poraza u prijateljskim duelima nam ne bi prijala pred odlučujuću borbu za plasman na prvenstvo Evrope", rekao je napadač Danijel Aleksić.

Selektor Srbije Aleksandar Stanojević ni ovoga puta neće moći da računa na najjači sastav. Kapiten Krstičić pauzira zbog operacije meniskusa, Medojević se povredio na treningu pre nedelju dana, Milić i Crnogorac nisu spremni, ali se na gol vraća Kirovski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

23 h

Podeli: