Muž Jelene Trivan posluje s državom

Firma "Protekta grup" supruga potpredsednice DS-a Jelene Trivan, već godinama ima sa državnim institucijama sklopljene poslove o obzebeđivanju lica i objekata.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.07.2012.

00:27

Default images

To piše Kurir navodeći da je firma Dragana Trivana "Protekta grup" za poslednje dve godine iz budžeta državnih insitucija na svoj račun "prelila najmanje 33 miliona dinara". List navodi spisak većeg broja državnih i opštinskih institucija sa kojima navodno ova firma sarađuje.

Kako piše Kurir, neku vrstu saradnje je firma "Protekta grup" ostvarila sa Upravom za trezor, Opštinom Zvezdara, Predškolskom ustanovom Zvezdara, Agencijom za licenciranje stečajnih upravnika, Nacionalnom službom za zapošljavanje, JKP "Čistoća" Sombor, Šumadijskim upravnim okrugom, Poreskom upravom, Domom zdravlja Voždovac i Sekretarijatom za dečju i socijlanu zaštitu Beograd.

Dragan Trivan, muž potpredsednice DS-a u izjavu za taj list navodi da je njegova firma u poslovima sa državnim institucijama zaradila manje od svih drugih u istom rangu.

"Moja firma spada u manje firme u branši i kao takva zaradila je manje od svih ostalih u tom rangu. Sve poslove smo dobili putem javnih nabavki, a ja stojim iza toga da moja firma nije učestvovala ni u jednom poslu u kome je bilo šta nelegalno. Zarade su jako male tako da firma radi na ivici egzistencije. Možda sam više izgubio nego dobio", rekao je Dragan Trivan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

124 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: