Šta obuhvata kompletan endokrinološki pregled?

Endokrinološki pregled je specijalistički tip pregleda koji služi kontrolisanje zdravlja endokrilnog sistema, žlezda koje luče hormone i praćenje njihovog rada. Svakako da je najpoznatija kontrola štitne žlezde, ali on prati rad i hipofize, nadbubrežne žlezde, pankreasa, jajnika i testisa, epifiza, timus, paroidne žlezde, kao i njihovog uticaja na rad organa u telu.

Наставите са читањем Šta obuhvata kompletan endokrinološki pregled?

Privatni vrtići – kako su neverovatnom brzinom osvojili srca dece i roditelja

Odlazak u zabavište, školicu, odnosno vrtić predstavlja neizostavan deo detinjstva najvećeg broja dece, koja se upisuju u skladu sa slobodnim mestima, željama roditelja i prema uzrastu. Danas, pored državnih, roditeljima su na raspolaganju sve popularniji i traženiji privatni vrtići, koji zadovoljavaju potrebe rastuće tražnje. 

Наставите са читањем Privatni vrtići – kako su neverovatnom brzinom osvojili srca dece i roditelja

Glamurozna i savršena proslava venčanja bez stresa

Planiranje venčanja je jedan od najuzbudljivijih, ali i najzahtevnijih događaja u životu. Od biranja lokacije, odabira menija, do koordinacije gostiju, svaki korak zahteva pažnju i vreme. Međutim, sve ove zadatke možete olakšati i pretvoriti u bezbrižno iskustvo angažovanjem agencije za organizaciju venčanja. 

U nastavku teksta saznaćete koje su sve prednosti angažovanja profesionalaca za organizaciju svadbene proslave i otkrićete načine na koje vam agencija može pomoći da imate venčanje iz svojih snova.

Наставите са читањем Glamurozna i savršena proslava venčanja bez stresa