Sajentolozi pronašli novu ženu za Toma Kruza

Novosti online

19. 07. 2012. u 14:07

Iako se tek prošle nedelje razveo od Kejti Holms sajentolozi su procenili da bi idealna žena za njega bila Jolanda Pekorarao, latinoamerička glumica

Predstavnici sajetološke crkve su već pronašli kandidatkinju koja bi mogla da zameni upražnjeno mesto u srcu glumca Toma Kruza. Iako se tek prošle nedelje razveo od Kejti Holms sajentolozi su procenili da bi idealna žena za njega bila Jolanda Pekorarao.

Latino glumica je sledbenica sajentološke crkve i navodno je nekada izlazila s glumcem.

- Tomov sledeći brak biće s nekim unutar Crkve - izjavio je stručnjak za sajentologiju Mardžeri Vejkfild za "National Enquirer".

Bivši član Crkve opisao je crnku "'sajentološkom princezom" koja je savršena za Toma.

Njeni roditelji takođe su pripadnici sajentološke crkve.Tom i Jolanda su se prvi put upoznao 2004. godine na otvaranju sajentološkog centra u Španiji i glumcu se veoma svidela.

- Da, upoznala sam i još uvek poznajem Toma. I ne, nisam ni verena, a ni udata - izjavila je Jolanda koja živi u Kaliforniji s dečkom.

Sudeći prema tvrdnjama jednog izvora glumac joj je plaćao skupe kurseve sajentologije.Crkva navodno želi da učini sve kako bi popravila ugled nakon njegove javnog razvoda sa Kejti..




Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (14)

Stevan Stamenic

19.07.2012. 19:56

@nevena - @nevena. Svaka cast tebi, Nevena. Pogodila si ono sto svi u Hollivood-u znaju ali se uzdrzavaju da kazu. Taj covek je "topao brat" jos pre nego sto je postao glumac. To i vrapci znaju u svetu filma. Kao nekad Rok Hadson i mnogi drugi. Nadju im zenu kao paravan a on sa 'toplom blacom" pije pivo i "pusi travu", mada 'pusi' (kubanske cigare, ha ha ha) mnogo bolje. Na otmenom engleskom jeziku za Tom-a kazu "Too good looking to be straight".

Maxim

19.07.2012. 21:25

@nevena - Ti hoces da kazes da je on lep? Cim je poznata licnost i ima ogromne pare vama je ta osoba odmah slatka,lepa,bozanstvena. Ni on,a ni ona njegova od koje se rastao nisu ni lepi,a ni zgodni,ali su puni para i popularni i odmah su vam savrseni. Moja devojka i ja smo za njih manekeni,a uopste ne smatram sebe lepim. Lepa je Katarina Sismanovic,Stefana Veljkovic,Milica Dabovic,Nemanja Nedovic i jos mnoge nase poznate licnosti za razliku od ovih vestackih osoba.

Vladimir

19.07.2012. 21:34

@nevena - Javi nam opet tako neke novosti iz Holivuda,cim ti jave nesto ti javi nama ili javi novostima mozda objave :pppp

Vladimir

19.07.2012. 21:32

Tako mu je to kada covek prsne od para pa od sile ne zna sta ce i pocne da tripuje da su ga stvorili vanzemaljci a sto je najdebilnije vera mu nastala pre 60 godina i stvorio mu je covek koji pravi naucnofantasticne filmove....gde ces veci kretenizam

kerber52

19.07.2012. 23:48

sto savrsena, koje su njene moci, ako znamo da kruz moze da teletripuje i kinoleti pretpostavljam da ona vec sad moze da veze goblene nogama i da levitira u vakuumu... :)

Angela

20.07.2012. 10:10

I prva zena,N.Kidman i druga P.Kruz i ova treca K.Holms, sve su bile katolkinje i to prave. Poticu iz katolickih porodica. Kakve su mu to cuvene moci kad nije uspeo da ih upise u tu sektu? Da je "mocan", porastao bi!

anna

20.07.2012. 11:08

Moze cerka da mu bude, a cilj je sto vise katolika prevesti u tu nazovi americku crkvu zvana Sekta Saentologa!Tako su i prethodne zene, pogotovo Holmsova bile mu sredjene od iste a ona sve to znala, pa kad joj je prigustilo zatrazila razvod.Svi oni su teski bolesnici, drugi je to Svet.Mi zivimo nekim drugim zivotom na ovim prostorima.