Sony Ericsson W995 Walkman

Piše: CroModa.com
Objavljeno 27.03.2009.

0

Sony Ericsson W995 Walkman

Predstavljamo vam mobilni telefon Sony Ericsson W995 Walkman, uređaj na kojem je po prvi puta predstavljena usluga Media Go, koja prebacuje, reproducira i organizira zabavu u većini podatkovnih formata na vaš mobilni telefon jednostavno i bez puno truda.

Sony Ericsson W995 Walkman

Predstavljamo vam mobilni telefon Sony Ericsson W995 Walkman, uređaj na kojem je po prvi puta predstavljena usluga Media Go, koja prebacuje, reproducira i organizira zabavu u većini podatkovnih formata na vaš mobilni telefon jednostavno i bez puno truda.

Upotpunjen s 8,1 megapikselnim fotoaparatom i Walkman playerom, s jasnim i čistim audio doživljajem, W995 Walkman je najnoviji mobilni telefon koji će vas zabavljati dok ste u autobusu, na pauzi za ručak ili dok čekate vlak. Možete gledati vijesti, TV emisije, kino filmove u vrhunskoj videokvaliteti ili najnoviji videoisječak na YouTubeu koristeći Turbo 3G ili WiFi bežično spajanje.

Uz pomoć Media Go usluge jednostavno nositi sobom razne zabavne medije je jednostavno i lako. Ova jedinstvena Sonyjeva aplikacija ima svoj globalni svjetski debut na W995 Walkman mobilnom telefonu i omogućava da bez puno truda i automatski prenosite bilo koji audiozapis, fotografiju ili videoisječak između svog telefona i računala.

Također preko direktorija možete vrlo jednostavno pronaći i podcaste s uzbudljivim sadržajem – samo dva klika i krećete, gledajte akciju uz potpuni umjetnički dojam na kristalno čistom zaslonu od 2,6 inča.

„Uz Media Go uslugu ne morate više brinuti o raznim podatkovnim formatima, razlučivosti, niti o brzini slike.“ objašnjava Alexandre Cardon, globalni voditelj marketinga proizvoda u Sony Ericssonu. „Više se neće događati da se videoisječak koji prebacite s računala na svoj telefon reproducira u niskoj razlučivosti ili u lošoj kvaliteti. S Media Go uslugom i W995 telefonom doživljaj je jednako dobar kao i na vašem računalu.”

„W995 Walkman telefon spaja najbolje glazbeno iskustvo telefona ikada te ga proširuje vrhunskim videomogućnostima  i mogućnostima razmjene i dijeljenja sadržaja, koje su najbolje u klasi, da bi ponudio najpotpuniji komunikacijsko-zabavni paket današnjice.“ izjavio je Alexandre Cardon. „Ovaj moćni mobilni telefon donosi najbolju moguću videorazlučivost koja može stati u vaš džep te vijek trajanja baterije dovoljan da bi se pogledala dva dugometražna filma. W995 također dolazi upotpunjen s nagrađivanim čistim, jasnim zvučnim doživljajem (Crystal Clear Audio) te s fotoaparatom s 8,1 megapiksela za vrhunsku kvalitetu slike i zvuka dostupnu u mobilnim telefonima.“

W995 dolazi upotpunjen s izvrsnim zvukom za filmove, kao i za vaše omiljene pjesme. Jasan Stereo (Clear Stereo), Jasan Bass (Clear Bass) i HPM-77 vrhunske slušalice koje dolaze s telefonom čine doživljaj glazbe u pokretu jednak onom kao da sjedite u studiju za snimanje i slušate svoj omiljeni bend uživo! Za sljedeću razinu čistog zvučnog doživljaja, na odabranim tržištima HPM-77 zamjenjuju HPM-88, slušalice s poništavanjem buke.

W995 Walkman podržava GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 i UTMS/HSPA 900/2100. W995 bit će dostupan na odabranim tržištima u Progresivno crnoj, Svemirsko srebrnoj i Energetski Crvenoj boji.

Media Go usluga bit će dostupna na svim tržištima gdje bude dostupan W995, i to uz  mogućnost izbora između 15 različitih jezika.

Poveznice: Sony Ericsson, Mobitel, Walkman, Media Go, W995, Mobiteli i tehnologija




Povezano