Bojana Maljević: Čitajte tabloide da biste položili test opšte informisanosti

Poznata glumica sarkastično odreagovala na aktuelnu temu u vezi sa polaganjem testa opšte informisanosti

  • 2

Popularna glumica Bojana Maljević uključila se raspravu o nedavnom polaganju testa informisanosti, koji se održao na Filozofskom fakultetu u Nišu. Zvezda serije „Otvorena vrata“  sarkastično je napisala na Tviteru šta misli o uticaju estrade na sastavljanje pitanja za test opšte informisanosti:

Bojana je nastavila u sličnom ritmu:

Da podsetimo, prava pometnja je nastala kada se na testu opšte informisanosti za upis na Filozofski fakultet u Nišu pojavilo pitanje koje je glasilo: “Novi hit Jelene Karleuše u naslovu pominje biblijske gradove”, a zatim su usledili ponuđeni odgovori: Nazaret i Vitlejem, Jerusalim i Jerihon i tačan odgovor Sodoma i Gomora!

Prema pisanju medija, dekan ovog fakuleta Goran Maksimović će novčano kazniti profesore koji su sastavljali pitanja za ovaj test, na šta je Jelena Karleuša ubrzo odgovorila.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    13. jul 2012 | 21:46

    Bravo Bojana, eto vidis, nije potrebno da kupujes knjige kako bi spremila prijemni, kupis neki od "Skandala" i odmah ti je sve poznato. Usput mozes nazvati dekana fakulteta idiotem, to je kao uzgred da se uvere u tvoju kulturu, mislim opstu !

  • SickBoy

    13. jul 2012 | 12:08

    Macka ispizidla sto se ona morala muciti na faxu :D.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA