• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beograd: Novi direktori i predsednici UO

Skupština Beograda usvojila odluku o razrešenju i imenovanju direktora i v.d. direktora u jednom broju preduzeća čiji je osnivač Grad, kao i predloge rešenja o razrešenju i imenovanju članova Upravnih odbora gradskih preduzeća i ustanova.

Dužnosti je, zbog podnošenja ostavke, razrešen direktor JKP Beogradput Milutin Štrbić, a za v.d. direktora tog preduzeća na period od najduže jednu godinu dana imenovan je Goran Aleksić.

Dužnosti su razrešeni direktori JP Hipodrom Beograd Boris Ivković, zbog podnošenja ostavke, kao i direktor JP Ada Ciganlija Zoran Gajić, na lični zahtev.

Odbornici su razrešili i v.d. direktora JP Gradsko stambeno Danila Vuksanovića, a na njegovo mesto na godinu dana imenovali Veselina Markovića.

Gradska skupština je zbog podnošenja ostavke razrešila Gorana Bujića dužnosti predsednika UO JKP Infostan, a na njegovo mesto imenovala Bojana Milića.

Sa mesta predsednika UO GSP Beograd, zbog podnošenja ostavke, razrešen je Bojan Bovan, a na njegovo mesto imenovan je Branko Radujko. Nezvanično se moglo čuti da Radujko neće primati novčanu nadoknadu za tu funkciju.

Sa mesta predsednika UO JKP Beogradput razrešen je Dejan Stefanović, a imenovan Vladimir Jezdimirović.

Takođe, zbog podnošenja ostavke dužnosti člana UO JKP Beogradski vodovod i kanalizacija razrešen je Miloje Stojanović, a sa mesta člana UO JP Sava centar Mirjana Dragaš, kao i dužnosti člana UO preduzeća Beogradska tvrđava, zbog ostavke razrešena je Stefana Miladinović.

Dužnosti predsednika UO JP Gradsko stambeno razrešen je Dejan Živković, a na njegovo mesto imenovan Dejan Bulajić.

Skupština Grada je razrešila i imenovala člana UO predškolske ustanove Boško Buha na Paliluli kao i razrešila i imenovala tri člana UO predškolske ustanove Čukarica.

(Beta)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image