Automobili

Sreda, 11.07.2012.

09:37

Nissan 370Z po promotivnim uslovima

Za sada jedini primerak kupea 370Z u Nissanovoj mreži u Srbiji čeka prvog vlasnika. Automobil zvanično košta 52.350 evra, a prodavac obećava prvom kupcu promotivnu, sniženu cenu.

Izvor: B92

Default images

Nissan 370Z doneće prvom ovogodišnjem kupcu u Srbiji epitet jedinog vlasnika aktuelne verzije ovog automobila na našem tržištu. Jedini trenutno dostupan primerak, odmah spreman za isporuku, nalazi se kod ovlašćenog dilera Nissana, beogradske firme LF auto centar.

Automobil je “brilijant perla” bele boje, opremljen je motorom zapremine 3.696 kubnih centimetara, sa 328 KS i automatskim sedmostepenim menjačem sa komandama na upravljaču.

Paket opreme Premium, između ostalog, sadrži automatski klima uređaj, putni kompjuter, navigacioni uređaj, indikator promene brzine, Bose audio sa CD izmenjivačem za šest CD-a i sa osam zvučnika, tempomat i limitator brzine.

Oprema uključuje i sedišta presvučena narandžastom kožom, inteligentni ključ, ABS, ESP, EBD, blokadu diferencijala, imobilajzer motora, vazdušne jastuke i vazdušne zavese, ksenon svetla, naplatke od kovanog aluminijuma od 19 inča, tonirana stakla sa UV filterom...

Garanicja za vozilo je tri godine ili 100.000 pređenih kilometara.

Pročitajte o redizajniranom Nissanu 370Z.

Pročitajte o trkačkoj verziji Nissana 370Z NISMO.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: