Sreda, 25.03.2009.

19:04

Teško zlostavljanje 6-godišnjaka

Tužilaštvu u Čačku dostavljen je lekarski izveštaj 6-godišnjeg B. P., koji je prošlog ponedeljka primljen na odeljenje dečje hirurgije zbog nasilja u porodici.

Izvor: FoNet

Default images

Teško povređeni dečak imao je brojne povrede po telu, a policija je uhapsila Vladana Matovića (34), nevenčanog supruga njegove majke, osumnjičenog za nasilje u porodici.

Kako Fonet saznaje, u lekarskom izveštaju navedeno je da je dečak imao brojne povrede po vratu, grudnom košu, trbuhu, stare i nekoliko nedelja, i prelom sedmog rebra na levoj strani.

Pretpostavlja se da je dečak vezivan za ruke i oko vrata i da je udaran gumenim kablom po svim delovima tela.

Loša krvna slika ukazuje i da je maloletnom B. P. uskraćivana i hrana.

Oguljena koža na sedalnom delu dečaka podseća na opekotine od zagrejane ringle.

Dečak se nalazi na oporavku u čačanskoj bolnici.

Desetogodišnji A. P., koji je prošlog utorka primljen takođe na dečju hirurgiju zbog nasilja u porodici, otpušten je sa odeljenja, a nad njegovom majkom i njim pojačan je nadzor od strane Centra za socijalni rad.

Za krivično delo nasilja u porodici zatvorska kazna može biti od jedne do osam godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: