Nemci pobednici turnira na Štrandu

Nemci Tomas Kacmarek i Alekander Valkenhorst pobednici su CEV Evropskog prvenstva u odbojci na pesku koje je tokom vikenda odigrano na Štrandu.

Nemci Tomas Kacmarek i Alekander Valkenhorst pobednici su CEV Evropskog prvenstva u odbojci na pesku koje je tokom vikenda odigrano na Štrandu.

Oni su u finalu savladali Čehe Jana Hadravu i Roberta Kufa sa 2:0, po setovima 21:16 i 21:18 i tako završili turnir bez ijednog poraza. Treće mesto pripalo je Špancima, Markosu i Garsiji.

Najbolji srpski tandem su Novosađani Stefan Basta i Igor Tešić koji su turnir završili kao sedmi.

Nakon uspešno organizovanog prošlogodišnjeg Evropskog prvenstva u odbojci na pesku i dva CEV Challenger turnira, naša zemlja i Novi Sad su ovog leta ponovo bili domaćini jednog od četiri renomirana turnira CEV. - Veoma cenimo poverenje koje nam je još jednom ukazala Evropska odbojkaška konfederacija, i verujemo da smo ispunili sva očekivanja u pogledu kvaliteta turnira. Uz sjajnu publiku poput novosadske, odbojku na pesku u Srbiji čeka svetla budućnost - izjavio je predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Aleksandar Boričić.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.