Izboden nožem na Petrovaradinskoj tvrđavi

Novosađanin Marko M. (24), koji je osumnjičen za pokušaj ubistva sugrađanina Slobodana M. (26), uhapšen je danas na aerodromu u Budimpešti

  • 2

Na aerodromu u Budimpešti uhapšen je Marko M. (24) zbog sumnje da je pre dve noći ispred diskoteke "Đava" na Petrovaradinu pokušao da ubije sugrađanina Slobodana M. (26).

Njemu se na teret stavlja da se u nedelju oko 4.45 na platou Petrovaradinske tvrđave, ispred diskoteke "Đava", prvo verbalno, a potom i fizički sukobio sa Slobodanom M. (26) iz Novog Sada, kome je zadao udarac nožem u leđa i naneo mu teške telesne povrede, opasne po život.

Krivična prijava podneta je i protiv Novosađanina Senada T. (30) zbog sumnje da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

-Povređeni je odmah kolima Hitne pomoći prevežen u Urgentni centrar Kliničkog centra Vojvodine. Nakon što mu je stabilizovano zdravstveno stanje prebačen je, tokom dana, na dalje lečenje u Institut Sremska Kamenica – rekao je poznanik povređenog za Telegraf.rs.

Protiv Marka M. se vodi postupak pred Sudom zbog ubistva koje je počinio pre nekoliko godina. Pretpostavlja se da je planirao da pobegne u Ameriku, gde živi njegov zet, čuveni košarkaš, Marko Miličić.

(P. Marković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milutin

    2. jul 2012 | 18:37

    Dokle god ga tata stiti, to ce i da radi. Koliko ljudi jos treba da ubije i porodica zavije u crno, da bi ova drzava reagovala? Znaci tata policajac opet ce da izvuce sina iz citave price. Kako je mogao da predje granicu, kada se policija toliko hvali skenerima i zastitnim uredjajima kojim kontrolisu dokumenta? SRBIJO KUDA IDES I DOKLE IDES??? Ja to da sam uradila, davno bi me vec streljali na Trgu sloboda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA