Drašković: Seti se, moj Borise, nevjera ti sedi uz koljeno!

Lider SPO-a poručio da se na Vidovdan najbolje vidi "ko je vjera, a ko nevjera", aludirajući na odluku SPS-a da sa SNS-om formira Vladu. Ipak, na slavu SPO-a došao i socijalista Aleksandar Antić

  • 12

Lider SPO-a Vuk Drašković smatra da je Vlada koju će formirati SPS i SNS korak unazad za Srbiju.

- Koraknuti unazad je moguće, ali koračati unazad nije. Nadam se da je vreme eskadrona smrti iza nas - rekao je Drašković na pitanje kakva osećanja ima, budući da će Vladu formirati SPS i SNS, a bile su na vlasti i kada se desio pokušaj atentata na njega u Budvi.

On je naveo da će nova Vlada, tim pre što će u njoj glavnu reč imati partije "za vreme čije vladavine je Srbija bila zemlja državnog terorizma", morati toga da bude svesna.

- Neće smeti da načine bilo šta što bi ličilo na oproštaj zločincima ili na ponavljanje tog vremena - poručio je Drašković.

On je, aludirajući na odluku socijalista da vladu formiraju sa SNS-om, a ne DS-om, sa kojima su bili koalicioni partneri, rekao da mu se čini da niko na političkoj sceni nije imao toliko nevolja s onima koji su se "preudavali kao SPO za poslednjih 20 godina".

- Dobro je što smo ih izgubili, ali nije dobro što smo ih ikada i našli - rekao je Drašković.

Drašković je istakao da je Vidovdan dan kada se najbolje vidi i to, kako je rekao, "ko je vjera, a ko nevjera" obraćajući se lideru DS-a Borisu Tadić koji je prisustvao slavi SPO-a.

- Seti se toga, moj Borise. Nevjera ti sedi uz koljeno, i kod skuta pije hladno vino - rekao je Drašković.

On je rekao da se u toj stranci obeležava srpski Vidovdan, "a negde drugde možda ruski", aludirajući na spekulacije da je Rusija imala uticaj na formiranje vlade SPS-a i SNS-a.

Zanimljivo je da je na slavu SPO-a došao i Aleksandar Antić, jedan od čelnika SPS-a! On se ranije u toku dana pojavio i na primopredaji zadužbine "Delta holdinga", zajedno s gradonačelnikom Beograda Draganom Đilasom.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anon

    28. jun 2012 | 17:04

    Draskovicu idi cuvaj ovce.

  • Marija Simonovic

    28. jun 2012 | 20:54

    Kada god su me, kao clanicu SPO-a, prozivali da sam "izdajnik", znala sam odmah da sam na pravom putu!

  • marko

    28. jun 2012 | 18:45

    Vi ste gdine Draskovicu lazni cetnik,izdajnik,potkradali ste Opstinu Stari Grad da bi Dana mogla da ugradjuje silikone i kupuje kradeni nakit po ceni od 50.000 evra.Vi ste jedan lopov i zao mi je sto ste Srbin.Tuzan je onaj ko pored sebe ima vas i vasu zenu monstruma koja trosi narodni novac.Vi ste jedna ispusena lula i politicki les.Idite na te vase molitvene dorucke pa lizite tanjire onih koji su nas bombardovali.Staro kljuse izdajnicko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA