Kristofer Nolan više neće režirati "Betmena"!

Supruga proslavljenog reditelja Ema Tomas otkrila je da Nolan definitivno više nikada neće režirati sagu o čoveku-šišmišu

  • 0

Pred premijeru trećeg nastavka sage o Betmenu, uveliko se priča i o četvrtom nastavku. Međutim, ono što je sigurno jeste da naredni film o zaštitniku Gotama neće režirati Kristofer Nolan, otkrila je supruga slavnog reditelja Ema Tomas. Ona je i producentkinja filma "Uspon mračnog viteza" i kaže da se njen suprug nakon trećeg dela definitivno oprostio od čoveka-šišmiša.

- Novi film o Betmenu Kristofer neće raditi - nikada! To zaista znači nikada. Jednostavno ne mogu zamisliti svet u kojem bi se on ikada hteo vratiti na to - izjavila je Ema.

Ona kaže da su njih dvoje na filmove o Betmenu potrošili deset godina i da sada žele da se posvete nečemu drugom.

- Bio je jako uzbuđen zbog zadnjeg filma i zbog priče koju je smislio, ali jednostavno ne mogu da zamislim da bi se mogao uzbuditi zbog druge verzije iste stvari. Najbolja stvar u trilogiji je da imate početak, sredinu i kraj. Ako snimite i četvrti, onda su to samo epizode filma, a on to ne želi.

"Uspon mračnog viteza" je jedan od najiščekivanijih filmova ove godine, a u domaće bioskope stiže 26. jula.

(A.V./Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA