Američki fudbal u SOS Dečijem selu

Izvor: KraljevoPress.com, 15.Jun.2012, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američki fudbal u SOS Dečijem selu




U sredu 17. juna članovi kluba američkog fudbala Kraljevo Royal Crowns i članovi Rotary Cluba Kraljevo su proveli popodne u druženju i igri sa decom iz SOS Dečijeg sela u Kraljevu.
Kraljevački Rotary klub je deci darovao kačkete, a i pripremili su veliku tortu, za ovu priliku u obliku lopte za američki fudbal. Igrači, treneri i predsednik Kruna su kroz druženje i igru sa mališanima prezentovali >> Pročitaj celu vest na sajtu KraljevoPress.com << američki fudbal. Kako baciti, kako uhvatiti, ili snepovati loptu, ve je to bilo zanimljivo mališanima, koji će opet biti specijalni gosti Kruna na predstojećoj utakmici sa Vukovima.

Nastavak na KraljevoPress.com...






Povezane vesti

Krune posetile dečije selo (FOTO)

Izvor: Sportal.rs, 15.Jun.2012

Članovi kluba američkog fudbala Kraljevo Rojal Krauns i članovi Rotari kluba Kraljevo su proveli popodne u druženju i igri sa decom iz SOS Dečijeg sela u Kraljevu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KraljevoPress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KraljevoPress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.