Uhapšen kada je ukrao kola na keju

Novosadska policija uhapsila je tokom vikenda trojicu muškaraca koji su obijali ili krali automobile u gradu.

Novosadska policija uhapsila je tokom vikenda trojicu muškaraca koji su obijali ili krali automobile u gradu.

U noći između petka i subote na delu su uhvaćeni Novosađani Dario U. (1981) i Saša U. (1978), koji se terete da su tokom večeri provalili u četiri automobila iz kojih su krali opremu.

U noći između subote i nedelje uhapšen je Davor R. (1984) iz Gardinovaca koji je na Beogradskom keju ukrao askonu, ali ga je policija ubrzo uhvatila u ukradenom autu.

Osumnjičeni će biti dovedeni na saslušanje nadležnom istražnom sudiji Osnovnog suda.

  • novosadjanka

    13.06.2012 07:12
    nama su pokusali
    i mi zivimo na keju, i videli smo na bravi pre neki dan, da je pokusano obijanje VW Caddy-ja, ali izgleda nisu uspeli....
  • Laza

    12.06.2012 08:52
    Mogućnost
    Zamolili bi redakciju da kroz stručan komentar ,edukujuju čitaoce portala 021,na koji način sprovesti najbolju zaštitu automobila (koji je najbolji način) te na taj način pomognu .Pozdrav!!!
  • gaga

    12.06.2012 07:49
    policija
    pa jel to mi u Novom Sadu imamo policiju, da ne poveruješ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vulin u zvaničnoj poseti Moskvi

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin razgovarao je danas u Moskvi sa zamenikom ministra spoljnih poslova Rusije Aleksandrom Gruškom o Rezoluciji o Srebrenici i Rezoluciji 1244.