• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ništa novo u istrazi ubistva Milana Pantića

Nema novih informacija u istrazi ubistva novinara Milana Pantića pre 11 godina u Jagodini, rekao je danas viši tužilac u tom gradu Radoslav Vučković.

On je za Tanjug naveo da u tom predmetu postoji krvična prijava protiv nepoznatog izvršioca još od 2001. godine kada se ubistvo dogodilo, a zatim i izveštaj zamenika javnog tužioca Republičkom tužilaštvu od 25. januara 2008. godine o toku događaja i svemu što je do tada uređeno.

Vučković je rekao da je taj izveštaj ponovo slao Republičkom tužilaštvu 30. marta 2010, uz napomenu da nakon sačinjavanja izveštaja "nije bilo drugih procesnih radnji niti novina u smislu pronalaženja dokaza".

Za tri dana u Jagodini će biti obeleženo 11. godina od ubistva Pantića, koji je bio dopisnik "Večernjih novosti", u hodniku pred vratim njegovog stana, dok se vraćao iz prodavnice, a ubica još uvek nije pronađen.

U MUP-u Srbije Tanjugu je rečeno da obimnu i kompleksnu istragu povodom ubistva Pantića "sprovodi radna grupa u okviru Uprave kriminalističke policije".

"Svi policijski službenici koji su uključeni u rad ove grupe svesno i odgovorno prikupljaju sve relevantne činjenice i informacije, jer rasvetljavanje ovog ubistva predstavlja prioritet MUP, Uprave kriminalističke policije i Policijske uprave u Jagodini", navodi se u pisanom obaveštenju MUP-a dostavljenom Tanjugu.

U obaveštenju se dodaje da je o svim prikupljenim događanjima i detaljima obavešten specijalni tužilac za borbu protiv organizovanog kriminala i nadležni viši tužilac u Jagodini.

(Tanjug)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image