• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Tomislav Nikolić ide na Dedinje

Novi predsednik živeće u vili u Užičkoj 38, bar tako piše beogradska štampa. Nikolić odbio preseljenje u vilu "Mir", tražio intimniji prostor.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić se sledeće nedelje seli na novu adresu. Preseljenje će biti obavljeno 14. juna, dok Nikolić bude u službenoj poseti Briselu, pa će tako šef države na sastanak s predstavnicima EU otići iz svog porodičnog stana u Novom Beogradu, a utiske će sređivati u novoj rezidenciji, najverovatnije u Užičkoj 38.

"Odbio je vilu 'Mir', u kojoj je poslednji živeo Slobodan Milošević, jer joj je potrebna adaptacija, a troškovi njenog održavanja su preskupi. Nije insistirao ni na jednoj konkretnoj lokaciji, ali je izrazio želju da to bude manji prostor, u kojem bi mogao da živi u skladu sa svojim navikama i da se oseća kao domaćin", objašnjava izvor „Alo!“ blizak predsedniku.

Tomislav Nikolić je insistirao na preseljenju u što kraćem roku.

"Od kada je Nikolić izabran za predsednika, komšije iz njegove zgrade, ali i celog kraja, trpe neprijatnosti zbog neophodnih bezbednosnih mera. Svi posetioci ostalih stanara moraju da prođu policijsku kontrolu i budu legitimisani, dok pri svakom predsednikovom izlasku iz kuće i povratku saobraćaj u tom delu neko vreme bude blokiran. On ne želi da svoje komšije i građane okolnih zgrada izlaže tom maltretiranju i zato je insistirao da što pre bude preseljen", kaže naš sagovornik.

On dodaje da će Nikolićeva selidba najverovatnije biti obavljena dok se bude nalazio u Briselu.

"Selidba predsednika neće dugo trajati jer će u rezidenciju najpre preneti najneophodnije stvari. Idealno je da se to obavi dok on nije tu, pa je zato načelni dogovor da se sve dogodi za vreme njegovog boravka u Briselu", prenosi on.

Inače, rezidencija u Užičkoj 38 bila je namenjena premijeru Mirku Cvetkoviću, ali je tokom prošle četiri godine uglavnom bila prazna. Cvetković nije želeo da se seli, već je tokom celog mandata stanovao u porodičnoj kući u Zemunu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image