• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pomoć za Lidiju

Studenti Arhitektonskog fakulteta u Beogradu pokrenuli su humanitarnu akciju "Drugari za Lidiju" kako bi prikupili novac za svoju koleginicu kojoj je hitno potrebna transplatacija jetre.

Lidija Stojanović (24), student druge godine master studija arhitekture boluje od autoimune bolesti jetre i njeno stanje, po mišljenju lekara, iziskuje hitnu transplataciju jetre što je trenutno moguće obaviti samo u inostranstvu i za šta je potrebno oko 120.000 evra.

Lidija je trenutno pod stalnim nadzorom lekara jer joj, kao posledica navedene bolesti, preti opasnost od krvarenja u jednjaku što može biti smrtonosno.

U okviru akcije "Drugari za Lidiju" koju je podržao i Arhitektonski fakultet Univerziteta u Beogradu bude organizovano niz akcija kako bi što pre bio prikupljen novac neophodan za operaciju.

Tokom predstojećeg vikenda, u petak i subotu u Beogradu će biti održane dve humanitarne žurke, a planiran je i niz drugih akcija kao što su turnir u malom fudbalu, koncert, izložba i manifestacije sličnog karaktera.

U planu je i angažovanje javnih ličnosti, a za sada su kampanju podržali Petar Strugar, Andrija Kuzmanović. Uroš Jovičić i Nenad Heraković, glumci filma "Montevideo, Bog te video".

Lidijini prijatelji i kolege formirali su i grupu na Fejsbuku kako bi se svi ljudi voljni da pomognu međusobno organizovali i obaveštavali o akcijama koje se organizuju za prikupljanje sredstava potrebnih za njenu operaciju (http://www.facebook.com/groups/drugarizalidiju).

Za novčane priloge radi pomoći Lidiji Stojanović otvoreni su namenski računi u Komercijalnoj Banci ad Beograd - dinarski 205-9011004720436-54 i devizni 90-310-1825422.6

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image