Zbog koga je odustao "Danijeli"?

Lider SNS Aleksandar Vučić kaže da "Danijeli" nije odustao od ulaganja u Srbiju zbog rezultata predsedničkih izbora, već zbog uslova pojedinih političara iz DS.

Izvor: B92

Četvrtak, 07.06.2012.

13:37

Default images

On je najavio i da će SNS uskoro izaći u javnost sa podacima kakvi su uslovi "Danijeliju" bili postavljeni.

Vučić je rekao da građani Srbije očekuju sve više investicija i dodao da je u tom smislu "brutalna laž Borisa Tadića, a zatim cele DS koja je ponavljala da je Danijeli napustio Srbiju, ne zbog Tomislava Nikolića, već rezultata predsedničkih izbora".

"Reč je o notornoj laži, lično sam razgovarao sa ambasadorom Italije u Beogradu i tražićemo im da nam daju zvanične podatke... Izaći ćemo da svim podacima koji su to uslovi i šta je sve od njih traženo, šta moraju sve da učine i zašto im je Sisak bio neuopredivo povoljniji nego Šabac", kazao je Vučić na konferenciji za novinare.

Prema njegovim rečima, "Danijeli" je otišao zato što su, kako je objasnio, "pojedini političari iz Demokratske stranke imali svoje uslove".

"DS je oterala sve moguće investitore iz Srbije i drznula se da za četiri ili pet dana predsednikovanja optuži za nešto Tomislava Nikolića. Red je da nekog pustite bar 100 dana", zaključio je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

158 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: