"Akt pravdanja"

Izbori 2012 - Četvrtak 07.06.2012 - 09:05

Najviši politički predstavnici tri od ukupno četiri albanske partije, potisali su „Sporazum o političkoj saradnji i zaštiti interesa Albanaca koji žive u Bujanovcu“, saopštava portal „Tituli“ iz Bujanovca.

Bujanovac Bujanovac
- Politički predstavnici Pokreta za demokratski progres, Partije za demokratsko delovanje i Demokratske unije Albanaca, ovim potvrdjuju stvaranje koalicije čiji je cilj politička saradnja i zaštita interesa Albanaca koji žive u opštini Bujanovac - stoji u tom dokumentu.
 
Sporazum, čiji je original objavio portal „Tituli“, pečatima stranaka i potpisima overili su dr Adnan Salihu iz PDP, Ragmi Mustafa u ime PDP i Nagip Aliju, predstavnik DUA.
 
Potpisnici sporazuma su se obavezali da će njihovi odbornici danas prisustvovati konstitutivnoj sednici SO Bujanovac, koju je zakazao predsednik Skupštine još aktuelne vlasti, Jonuz Musliu.
 
Upućeni u trenutna politička dešavanja u Bujanovcu kažu da je ovaj sporazum „akt pravdanja“ najviših političkih predstavnika ovih partija pred svojim biračima, jer posle četiri godine vlasti, „odlaze u opoziciju“.
 

Novu koaliciju za osvajanje vlasti u Bujanovcu sa 21 od ukupno 41 odbornika, za sutra su najavili Demokratska partija (DP) Nagipa Arifija, GG „Stojanča Arsić“ i srpska lista „Izbor za bolji Bujanovac“. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Izbori 2012

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: