BIZARNO: Dvogodišnjak ustao iz groba, zatražio čašu vode i ponovo umro

Roditelji u šoku odložili sahranu u nadi da će im sin oživeti, lekari nemaju objašnjenje

  • 29

Tragična priča stiže iz Brazila gde je dvogodišnji  Kelvin Santos ustao iz svog groba zatražio malo vode, ponovo legao i umro.

Mali Kelvin je prošlog petka primljen u bolnicu sa upalom pluća, ali mu je tokom lečenja stalo srce tako da je proglašen mrtvim. Bolničko osoblje je telo malog dečaka familiji predalo u plastičnoj vreći.

Međutim, prema tvrdnjama familije, dečak je samo sat pre svoje sahrane, koja je trebala da se održi u subotu, pridigao iz kovčega i kazao: "Tata, mogu li dobiti malo vode?".

"Svi smo počeli da vrištimo, nismo mogli da verujemo šta vidimo. Mislili smo kako se dogodilo čudo jer je naš dečak oživeo. A zatim je Kelvin ponovno legao, baš kao i pre, Nismo mogli da ga probudimo, ponovno je bio mrtav", kazao je dečakov otac Antonio Santos, prenosi Global Grind.

Otac je zatim dečaka brzo odvezao u bolnicu, gde su lekari pregledali telo, ali nije bilo znakova života. "Uveravali su me kako je stvarno mrtav i nisu mogli da mi daju nikakvo objašnjenje za ono što smo videli i čuli", kaže Antonio.

Familija je odlučila još malo da odloži sahranu ne bi li se dečak možda ponovo probudio, ali su ga na kraju dana ipak sahranili na lokalnom groblju. Uveren da je njegov sin bio žrtva lekarskog nemara, Santos je čitav slučaj prijavio policiji.

(telegraf.rs/Izvor: Global Grind, Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    7. jun 2012 | 07:06

    Ma daj bre kakve su ovo gluposti. sta,reko daj mi casu vode dete od dve god. I slika je bas grozna

  • Pera

    7. jun 2012 | 08:17

    ne mora zaista svaka vest da bude ilustrovana. ova slika me je vise uznemirila od onog kanibala iz majamija. oladite malo.

  • Milorad

    7. jun 2012 | 12:40

    jadnik da ne umre zedan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA