NS: Bokserom napao druga iz razreda

Jedan dvanaestogodišnji učenik novosadske Osnovne škole "Petefi Šandor" završio je u bolnici nakon što ga je drugar iz razreda napao bokserom.

Izvor: B92

Četvrtak, 31.05.2012.

14:59

Default images

Povređeni učenik je posle nastave krenuo kući, a napadač je prvo počeo da ga vređa, nakon čega je izvadio bokser i udario ga u glavu.

Majka povređenog dvanaestogodišnjaka najavila je da će tužiti školu zato što je ovo već treći put kako njenog sina napada isti đak, a škola nije ništa učinila da se nasilje spreči.

"Ne znam zašto, ali taj dečak stalno napada moje dete i ovo je treći put da je završio u bolnici. U četvrtom razredu ga je udario u vrat na času fizičkog, a u martu ove godine ponovo je nasrnuo na njega, gurnuo ga je i moj sin je povredio kolena i ruku", rekla je majka za "Blic".

Direktor škole Zoltan Arđelan rekao je da nije upoznat sa ovim ni sa prethodnim incidentima, ali da će u slučaju da se utvrdi da je nasilja bilo, napadač biti kažnjen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

8 h

Podeli: